Smycken för dig i ex. Uppsala, Umeå eller Örebro

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg där jag, som många av er redan vet, för det mesta skriver om kläder och skor! Detta är ju ändå mitt allra största intresse i livet och därför så tycker jag att det är superkul att få kunna dela med mig av just det till folk som besitter samma intresse. Hur som helst så hade jag idag tänkt att jag skulle adressera det här med mina smycken som många av er har sett i mina bilder som jag lägger ut.

Många av er undrar nog kanske främst vart de kommer ifrån och vart man kan få tag på dem. Eftersom att jag oftast bara har fokuserat på att skriva om själva kläderna, så tänkte jag att jag skulle tillägna ett inlägg till att informera er alla som nu är intresserade om ett företag vid namn Smyckesmarknad. Det är nämligen just dit som jag själv väljer att vända mig gång på gång när jag är på jakt efter nya och fina smycken. Jag tycker för det första dock att det är jättekul när man får så himla många fina och snälla kommentarer om de kläder och accessoarer som man visar upp här på bloggen. Att så pass många av er nu har hört av er angående just smyckena tycker jag är väldigt roligt för man får liksom någon form av bekräftelse på att det är fina saker. Inte för att jag inte visste det sedan innan, men det är jättekul vilket som. Jag uppskattar verkligen fina smycken och det är just det som jag alltid känner att jag lyckas hitta nya av när jag vänder mig till Smyckesmarknad. I vilket fall som helst så ska jag försöka att inte tjata på allt för mycket nu, men jag hoppas att detta nu ändå kommer att kunna vara behjälpligt för alla er smyckesintresserade!