Vi fick hjälp att kakla om vårt kök på jobbet

Hej hej, vad trevligt att just du läser min blogg. Hoppas du har en bra dag och kommer ha en riktigt mysig kväll en onsdag som denna. Jag vill slå två flugor i en smäll i det här inlägget, jag ska både berätta om mitt nya jobb och ett företag som hjälpt oss i köket i vårt personalrum med att sätta nytt kakel i Vänersborg.

Till att börja med kan jag berätta att jag äntligen har fått jobbet jag sökt till några gånger tidigare, jag har nämligen börjat som butiksbiträde i en klädaffär inne i centrum här i Vänersborg och jag började för ungefär en månad sedan. Jag kom dessutom in mitt i en renovering som ägde rum i vårt personalrum, de hade nämligen bestämt sig för att byta kakel efter ungefär 10 års tid. Företaget som vi anlitat heter SM Måleri & Kakel AB och arbetar bland annat med kakel i Vänersborg, därför beslutade vi oss att de skulle få hjälpa om med att kakla om i köket. De kakelsättare som kom för att uträtta arbetet gjorde jobbet med fokus på att ge den bästa service och det bästa möjliga resultat. De bemötte oss på ett bra sätt och jobbade utifrån våra önskemål och behov, vilket gav ett otroligt bra och stilrent resultat som gör att vi verkligen kan njuta av våra raster i köket. Vi har inget vi kan klaga på när det kommer till det här företaget, varken servicen vi fick eller resultatet, därför skulle jag råda dig att höra av dig till det här företaget om du precis som vi behöver hjälp med kakel i Vänersborg. Om du är intresserad av att veta mer om de andra tjänsterna de har att erbjuda är det bara att läsa vidare på länken i början av inlägget.